Uw sector

What vervoeren?

Werk je in de bouw? Heb je een verhuisfirma? Ben je tuinaanlegger of grondwerker?
Wil je vervoersmiddelen of machines transporteren? Of wil je een aanhanger voor thuis? Wij hebben een oplossing!
Je kan jouw ideale aanhanger zelf samenstellen via de configurator. Kom je er niet uit of weet je niet wat de beste oplossing is voor jouw situatie?
Aarzel niet om contact op te nemen. We adviseren je graag!

Bouwsector

Ben jij actief in de bouw? Dan moet je regelmatig materialen en machines vervoeren. Je zoekt misschien een aanhangwagen om zand, grind of steenpuin te vervoeren en eenvoudig te lossen. Een kipper is dan ideaal. Wil je machines vervoeren? Dan is een transporter jouw oplossing. Wil je tegels, hout, sanitair of stenen vervoeren? Dan komt een plateauwagen van pas.

Bekijk onze plateauwagens

Icon werkhelm

Motorsport

Ben je actief in de motorsport? Dan moet je regelmatig motors vervoeren van en naar wedstrijden en trainingen. Een speciale motortrailer is hiervoor aangewezen. Op zo'n transporter zet je de motors stevig vast, zodat je ze veilig kan vervoeren.

Bekijk onze transporters

Icon motorsport
Icon planten

Tuinaanleg & grondwerk

Snoei-afval, bomen en planten, tuinmachines, zand, grind, kasseien, werkmateriaal... Als je actief bent in tuinaanleg of tuinonderhoud of als grondwerker, dan moet je elke dag heel wat vervoeren. Een kipper is ideaal voor een losse vracht, een transporter voor grote machines, een bakwagen is dan weer interessant voor kleiner werkmateriaal.

Bekijk onze kippers

Icon huis

Particulier

Klus je graag in je tuin of je woning? Wil je aanhanger om afval naar het recyclagepark te brengen? Ga je graag met de tent op vakantie, maar is je koffer te klein? Wat je ook wil vervoeren, wij hebben de oplossing!

Bekijk onze bakwagens

Een oplossing voor elk werk

Vind de juiste aanhangwagen !

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et
dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea
commodo consequat.

Bekijk al onze producten