Familiebedrijf

Syma staat al meer dan 35 jaar garant voor kwalitatief hoogstaande aanhangwagens afgestemd op de wensen en noden van de klant. Oprichter Luc Geuens startte in 1987 met de bouw van kleinde aanhangwagens met een laadvermogen tot 750 kg. Al snel kwamen er grotere geremde aanhangwagens met een aanzienlijk hoger laadvermogen bij. Wat begon in een kleine garage in Lommel (Belgisch Limburg) groeide uit tot een gekende naam in de wereld van kwaliteitsaanhangwagens in de Benelux en daarbuiten.

Icon een

Sinds 2002 versterkt Lucs zoon Marijn Geuens het team. Hij begon onderaan de ladder en perfectioneerde zich in het lassen en monteren van aanhangwagens.

Icon twee

Na enkele jaren werd hij de drijvende kracht achter de uitbreiding van het productgamma met bakwagens, plateauwagens, kippers en andere types. In 2016 zette Marijn de volgende stap en nam het bedrijf van zijn vader over.

Icon drie

Om tegemoet te komen aan de steeds grotere vraag, verhuisde SYMA in 2020 naar de nieuwe vestiging in de Christoffer Plantijnstraat. De beschikbare ruimte werd maar liefst zes keer groter dan op de oude locatie. Dat gaf opnieuw mogelijkheden voor de uitbreiding van het aanbod.

Icon meer

SYMA startte met de productie van machinetransporters, gesloten aanhangwagens en tiny house trailers met een lengte tot 10,20 meter - wat uitzonderlijk is voor een aanhangwagen tot 3500 kg.

Kwaliteit& services

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod